BESTELLEN

Wil je een pakket bestellen? Dat kan nog niet online. Waarom niet? Wij stemmen graag jouw specifieke wensen af om jouw Duckrace beleving zo ultiem mogelijk te maken. Daarom spreken we graag jouw wensen qua datum, type pakket en overige zaken door alvorens we een overeenkomst aangaan. Zo weet jij zeker dat je het beste haalt uit jouw Duckrace!

BETALEN

Direct betalen? Waarom? De meeste van onze klanten organiseren een Duckrace voor het goede doel en willen dus eerst inkomsten binnen halen voordat ze moeten betalen. Dat snappen wij en daarom kan dat kan bij ons! Bij ons doe je enkele een aanbetaling. Het gehele bedrag mag je voldoen na een succesvolle Duckrace, zo investeren wij met jou mee in dit prachtige concept! *voor niet goede doelen gelden andere regels

 

RETOURNEREN

Ook wij begrijpen dat de organisatie van een Duckrace veel werk is. En na een lange dag van opbouwen, de daadwerkelijke Duckrace, een prachtige prijsuitreiking en afbouwen, heb je waarschijnlijk geen zin meer om in de auto te stappen en de eendjes terug te brengen (liever trek je een biertje open, dat zouden wij ook doen!). Daarom mag je met ons een flexibele terugbreng afspraak maken. Ducktastic!